VDB Bikes - Fietsshop Waregem

Klanten uit Waregem kunnen prima terecht bij VDB Bikes, voor de levering, het onderhoud en de reparatie van fietsen. Ons werkgebied strekt zich uit tot 50 kilometer vanaf Waregem. De heer van den Broeke bestempelt zich als een man van de praktijk. Hij is zelf een enthousiast fietser en kent daardoor het verschijnsel fiets als geen ander. Wij zijn dealer van het bekende merk Trek in Eindhoven. Een merk wat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend en staat voor absolute kwaliteit. In het aanbod van VDB Bikes treft u een breed assortiment racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen aan.

Om u optimale service en advies te kunnen bieden houden wij onze vakkennis voortdurend op peil, om zo in te kunnen springen op veranderingen in ons vakgebied. Hiervoor bezoeken wij regelmatig workshops. Doordat onze vakkennis actueel blijft bent u verzekerd van een prima serviceverlening. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor ons een groot goed. Ook bieden wij een prima nazorg. Bij alles wat wij doen gebruiken wij alleen de allerbeste materialen en gereedschappen, om u zo optimaal van dienst te kunnen zijn.

Fietsen maken een snelle ontwikkeling door. Als de ene verandering nog recent is, staat de nieuwe alweer voor de deur. Met tien jaar ervaring heeft VDB Bikes de ontwikkelingen op de voet kunnen volgen. De fietsen werden lichter, steviger, meer afgestemd op de gebruiksmogelijkheden en werden voorzien van allerlei handige technisch voorzieningen. Met de komst van de elektrische fiets brak een heel nieuw tijdperk aan. Voor het onderhoud en de reparatie van elektrische fietsen was opeens een nieuwe techniek nodig van de fietsspecialist. VDB Bikes heeft zich hierin goed verdiept en is voor u HET aangewezen adres in de regio Waregem, voor onderhoud en reparaties aan uw elektrische fiets. Ook adviseren wij u graag welke nieuwe fiets voor u het meest geschikt is en kunnen deze leveren.

VDB Bikes werkt nauw samen met de racing mecaniciens van het profrenner team van Trek Factory Racing. Hiervoor mogen wij de montage van de racefietsen uitvoeren. Dit heeft als bijkomend voordeel, dat wij ook onze eigen kennis kunnen uitbreiden.

Fietsonderhoud en reparatie

Een goed onderhouden fiets garandeert een storingsvrije werking en met juist en tijdig onderhoud worden problemen voorkomen. Als u dat wilt bieden wij een extra service. Wij vinden het geen probleem om uw fiets op te halen en terug te brengen na het onderhoud of de reparatie in een radius van zo'n 15 kilometer rond Waregem. Uw fiets wordt binnen een week hersteld en in de tussentijd geven wij u een vervangende fiets in bruikleen.

Als u onze werkplaats binnenrijdt met een gebrek aan uw fiets, dan kunnen wij deze vaak direct herstellen. Ook kunt u bij ons terecht om eens kennis te maken met een elektrische fiets. Hiervoor hebben wij een aantal elektrische fietsen in de verhuur, waarmee u de omgeving van Waregem kunt verkennen en kennis maakt met de kracht van een elektrische fiets.

Fietsonderdelen

In onze onderdelenshop bieden wij een breed assortiment aan fietsbenodigdheden. Breng u hiervoor een bezoek aan onze showroom.