Service

VDB Bikes in Zulte gelooft niet in dertien in een dozijn. De nadruk ligt bij ons op een goede serviceverlening. Als u uw fiets bij ons brengt voor onderhoud of ter reparatie, dan wilt u niet als een nummer maar als een individu behandeld worden. Onze grote kracht is aandacht voor de wensen van de klant, u wordt op waarde geschat. Elke vraag zien wij als een uitdaging en hechten waarde aan een goede informatievoorziening. Wij doen graag dat extra stapje service, waar anderen het laten afweten.

Bent u niet in staat om uw fiets bij ons in Zulte te brengen voor onderhoud of reparatie en woont u in een regio van ongeveer 15 km rondom Zulte? Geen punt, wij halen de fiets bij u thuis op en brengen deze na onderhoud of reparatie ook weer retour. En dit kost u niets! Dat is ons idee van service.

Ook bieden wij een vervangende fiets als wij uw fiets niet binnen redelijke tijd kunnen repareren, dat is ook het idee van service van VDB Bikes.

klanttevredenheid staat op nummer 1

Klanttevredenheid is onze beste reclame, in ons vaste klantenbestand hebben wij vele tevreden klanten en daar mogen wij best trots op zijn!

Als u onze werkplaats of winkel verlaat houdt onze betrokkenheid niet op. Heeft u aanvullende wensen of misschien een vraag over een bij ons aangeschaft product? Wij nemen de tijd om u te helpen. Een goede nazorg is voor ons een tweede natuur.

Service is ook een kwestie van vertrouwen. Onze prijsopgaven zijn transparant en laten geen ruimte voor twijfel. U weet vooraf altijd waar u aan toe bent, zodat u nooit achteraf voor vervelende verrassingen komt te staan. Ook kunt u erop vertrouwen dat wij de juiste onderdelen toepassen in geval van reparaties, desgewenst kunt u de vervangen, defecte onderdelen meenemen.

1970646_2015_A_5_LM500_Plus_Lowstep_BLX-Sky20Black.jpg

U als klant staat werkelijk op een voetstuk bij VDB Bikes in Zulte, wij zullen er alles aan doen om u de service te verlenen, waarvan wij vinden dat u deze verdient.
Door een strategische inkoop en een efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij een goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden.

Bent u dus op zoek naar een fiets van een gerenommeerd merk als Trek of een onderdeel of accessoire en wilt u daarin goed voorgelicht worden? Wilt u daarbij verzekerd zijn van een uitstekende serviceverlening en nazorg? Dan kunt u niet voorbij aan VDB Bikes in Zulte. Wij heten u graag van harte welkom om het zelf te ervaren!