Fiets Onderhoud

VDB Bikes in Zulte verzorgt het onderhoud aan fietsen. Met een ruime ervaring en een goede vakkennis is uw fiets bij ons in goede handen. Een juist onderhoud aan een fiets staat garant voor een goede betrouwbaarheid. Omdat elk type fiets een ander soort onderhoud vraagt, kunt u dit het beste overlaten aan een vakman. De eigenaar van VDB Bikes, de heer van den Broeke, fietst zelf en weet daardoor als geen ander hoe vervelend het is als een fiets storingen vertoont. Naast de opgedane praktijkervaring houdt VDB Bikes de kennis voortdurend op peil door goede bijscholing en het volgen van workshops. Hierdoor is een brede kennis aanwezig van alle soorten en types fietsen. Wij verzorgen het onderhoud aan stadsfietsen, kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen.

Om het maximale profijt van uw nieuwe fiets te houden verdient het aanbeveling om na aankoop de fiets minimaal eenmaal per jaar te laten controleren op gebreken. Tijdens deze inspectie worden alle onderdelen van de fiets nagelopen en met name aan slijtage onderhevige onderdelen krijgen extra aandacht. Tijdens het reguliere onderhoud worden alle onderdelen onderhouden en/of afgesteld.

Door een periodiek onderhoud verlengt u de levensduur van de fiets aanzienlijk en voorkomt u op termijn onverwachte kosten, die hoog kunnen uitvallen. Uw fiets blijft met regelmatig onderhoud in topconditie en betrouwbaar. Ingeval van extreme weersomstandigheden verdient het aanbeveling om de intervallen van het onderhoud te verkleinen, omdat bijvoorbeeld sneeuw of heftige regen de werking van onderdelen van de fiets kunnen beïnvloeden. Ook bij intensief gebruik is dit een goed idee.

Ook voor het onderhoud van elektrische fietsen kunt u terecht bij VDB Bikes in Zulte. Het is een misverstand dat een elektrische fiets veel meer onderhoud vraagt dan een conventionele fiets. Alleen is de constructie gecompliceerder, door de aanwezigheid van een motor en een accu. Moderne elektrische fietsen vertonen een goede betrouwbaarheid, mits goed onderhouden.

Factory-8972_edit.png

Bij het onderhoud van uw fiets bent u bij VDB Bikes verzekerd van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs, eventueel te vervangen onderdelen voldoen aan de fabrieksspecificaties en worden snel geplaatst. Ingeval van problemen kunt u zonder afspraak VDB Bikes Zulte bezoeken, wij kijken dan de fiets na en kunnen vaak ter plekke uw probleem verhelpen, zodat u uw weg kunt vervolgen. Lukt dit niet, dan zullen wij onze uiterste best doen om u zo snel mogelijk weer mobiel te maken.