VDB Bikes - Fietswinkel Kruishoutem

Fietsliefhebbers uit Kruishoutem vinden een vertrouwd adres bij VDB Bikes. Wij leveren, onderhouden en repareren fietsen in een regio van 50 kilometer rond Kruishoutem. De eigenaar van VDB Bikes, de heer van den Broeke mag zich een ware man van de praktijk noemen. Als enthousiast fietser is hij volledig op de hoogte van de kenmerken van de verschillende soorten fietsen. In ons assortiment voeren wij rijwielen van het gerenommeerde merk Trek, waarvan de fabriek in het Nederlandse Eindhoven staat. Wij vertrouwen volledig op de goede kwaliteit van dit merk en zijn trots om deze fietsen te mogen leveren aan onze klanten. Wij bieden een ruim assortiment aan racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen.

Om klanten optimaal te kunnen adviseren en onze serviceverlening op peil te houden, spijkeren wij onze vakkennis voortdurend bij. Een goed middel hiervoor zijn workshops. Wij proberen geen enkele te missen. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn onze beste reclame. Wij gebruiken de beste materialen en gereedschappen. Door dit alles tezamen zijn wij een gevestigde naam in de regio geworden. Ook nazorg staat bij ons hoog in het vaandel.

Een fiets wordt steeds verder ontwikkeld door de fabrikanten. Door een ervaring van meer dan tien jaar heeft VDB Bikes deze ontwikkelingen bewust meegemaakt. Fietsen zijn steeds lichter geworden, maar tegelijkertijd degelijker en allerlei nieuwe technische voorzieningen deden hun intrede. De komst van de elektrische fiets betekende een omslag op het gebied van comfort voor de klant. Dit vroeg wel om veel aanvullende kennis van de fietsspecialist. VDB Bikes is hier goed op ingesprongen om onderhoud en reparaties goed te kunnen uitvoeren. Wij kunnen onze klanten hierdoor ook goed adviseren omtrent de juiste keuze van de elektrische fiets die het beste bij u past. Als u uw keuze heeft gemaakt dan kunnen wij u de fiets leveren.

Voor de profrenners van Trek Factory Racing monteren wij de racefietsen, hiervoor werken wij samen met de racing mecaniciens. Hiermee kunnen wij ook onze eigen kennis vergroten, waar u als klant van profiteert.

Service aan de fiets en herstel

Met een goed onderhoud aan uw fiets voorkomt u problemen. Als u dat beter uitkomt kunnen wij als extra service uw fiets in een radius van ongeveer 15 kilometer rond Kruishoutem ook ophalen voor onderhoud of reparaties, ook brengen wij de fiets weer terug. Het herstel van de fiets vindt plaats binnen een week en in de tussentijd kunt u gebruikmaken van een vervangende fiets.

De meeste gebreken kunnen wij vaak meteen herstellen, als u een bezoek brengt aan onze werkplaats. Wilt u eens kennismaken met de vele mogelijkheden van een elektrische fiets? Dan kunt u deze bij ons huren. De fietsen zijn goed onderhouden, zodat wij u veilig en vertrouwd de weg op sturen, om de omgeving van Kruishoutem te verkennen.

Fiets accessoires

Voor alle onderdelen voor uw fiets en alle andere benodigdheden bent u van harte welkom in onze showroom. U vindt daar een ruim aanbod, voor elk wat wils.