Fiets onderdelen

In de showroom van VDB Bikes in Zulte vindt u een uitgebreid assortiment aan fietsonderdelen. Aan een grote wand vindt u alles wat u nodig heeft voor reparaties aan de fiets, maar ook voor uitbreidingen aan de fiets en handige zaken om uw fietsplezier te vergroten. De artikelen kunnen door de klant na aankoop worden meegenomen, maar ook kan de montage in onze werkplaats vakkundig voor u verricht worden. In ons fietsonderdelen assortiment voeren wij artikelen van kwaliteitsmerken als BBB en Bontrager.

Door een goede inkoopstrategie kunnen wij een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding aan onze klanten bieden voor alle fietsonderdelen.

Wij kunnen de meeste onderdelen voor uw fiets en toebehoren meestal uit voorraad leveren en anders zijn deze te bestellen. U vindt bij VDB Bikes in Zulte een uitgebreid aanbod van onder andere de volgende artikelen:

  • Allerlei soorten zadels, in vele uitvoeringen, geschikt voor het juiste doel. Bijvoorbeeld stadsfiets of racefiets.

  • Zadelpennen

  • Sturen voor alle typen fietsen, handvatten, stuurlinten en stuurpennen

  • Een ruim aanbod aan verlichting voor montage op of aan de fiets

  • Fietscomputers in allerlei uitvoeringen en prijsklassen

  • Navigatiesystemen

  • Zadeltasjes en stuurtassen

  • Fietshelmen

  • Sloten

200.gif

Zijn bepaalde delen van de fiets versleten? Dan kunnen wij de vervangende onderdelen snel leveren en/of monteren. U kunt hierbij onder andere denken aan:

- Remblokjes
- Pedalen
- Schijfremblokken
- Kettingen
- Cassettes
- Kabels
- Binnen- en buitenbanden
- Derailleurwieltjes
- Kettingbladen
- Trapaslagers
- Balhoofdstellen


Ook voor accessoires slaagt u geheid bij VDB Bikes. In ons assortiment vindt u smartphone houders, pompen, bidons en bidonhouders, framebeschermers en allerhande gereedschappen. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van onder andere regenkleding, handschoenen, sportbrillen en fietsbroeken om zo uw fietsplezier nog aangenamer te maken.

Voor elk type fiets hebben wij de juiste onderdelen. Of het nu gaat om een mountainbike of een essentieel onderdeel voor een elektrische fiets, VDB Bikes heeft het onderdeel op voorraad of kan dit snel leveren Reparaties van een elektrische fiets vereisen een gedegen vakkennis. Daarom raden wij klanten af om zelf te sleutelen. Als wij uw elektrische fiets niet tijdig kunnen repareren, dan krijgt u gratis een elektrische fiets te leen mee, zodat u uw weg kunt vervolgen.

Doordat wij goede kwaliteit leveren en een prima serviceverlening nastreven, zijn wij inmiddels een gevestigde naam in de regio Zulte. Wij begroeten u graag in onze showroom om uzelf te overtuigen van het hoe en waarom.