Elektrische fietsen

VDB Bikes is gevestigd in Zulte en levert elektrische fietsen en mountainbikes, voorzien van het Bosch en Shimano systeem. Sinds de introductie van de elektrische fiets heeft deze een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels is de elektrische fiets niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Op alle gebieden is de elektrische fiets de afgelopen tijd verbeterd. De fietsen zijn lichter en betrouwbaarder geworden en de reikwijdte van de elektrische fiets is drastisch toegenomen. VDB Bikes levert elektrische fietsen van het bekende merk Trek in Amersfoort.

Niet geheel onterecht wordt een elektrisch fiets door de fabrikant omschreven als 'het forensenwapen'. In het steeds drukker wordende stadsverkeer is een fiets vaak sneller. U vermijdt er opstoppingen mee en hoeft niet te zoeken naar een zeldzame parkeerplek om de auto te parkeren. Een elektrische fiets biedt veel voordelen, met name in het drukke stadsverkeer. Daarbij werkt u als forens ook nog eens aan uw conditie.

VDB Bikes levert en onderhoud een breed assortiment Trek elektrische fietsen. Afhankelijk van de uitvoering kunnen verschillende snelheden behaald worden. Zelfs tot wel 45 km/u. Bij deze snelheden bevelen wij een valhelm aan, deze vindt u in onze onderdelen shop. Veel mensen hebben al kennis gemaakt met de vrijheid die een elektrische fiets biedt. Om klanten kennis te laten maken met dit bijzondere vervoermiddel kunt u bij ons een elektrische fiets huren.

Ook voor professioneel onderhoud van uw elektrische fiets bent u aan het juiste adres bij VDB Bikes in Zulte. Door onze welgemeende interesse in het product en omdat wij onze kennis hiervan voortdurend op peil houden, zijn wij op de hoogte van alle specificaties van alle gangbare modellen. Dit zorgt ervoor dat elke onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd volgens de fabrieksspecificaties. Hiermee worden storingen voorkomen aan de complexe techniek van uw elektrische fiets. Goed onderhoud verlengt ook de levensduur van uw fiets. Reden genoeg om te kiezen voor VDB Bikes.

2922630_2015_A_4_Powerfly_Plus_7_WSD-MatteTrekCharcoal_Viper20Red.jpg

Heeft u een storing aan uw elektrische fiets in de regio rond Zulte? Komt u dan gerust langs bij ons, wij onderwerpen de fiets dan aan een vrijblijvende inspectie en kunnen u adviseren over hoe deze storing op te laten lossen. U krijgt hiervoor een duidelijke prijsopgave en na uw goedkeuring herstellen wij de elektrische fiets vakkundig en duurzaam.

Bent u op zoek naar een geriefelijk vervoermiddel, waarmee u zeer wendbaar bent en bestand tegen elementen als harde wind? Dan is een elektrische fiets voor u wellicht de oplossing. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. U kunt hiervoor onze showroom in Zulte bezoeken. Ook kunnen wij u telefonisch informeren of per e-mail. Wij hopen u net zo enthousiast te maken over de elektrische fiets als wij zijn!