VDB Bikes - Fietsspecialist Deinze

Voor fietsliefhebbers uit de regio Deinze staat VDB Bikes klaar met een uitgebreid pakket aan diensten. Wij verzorgen de levering, het onderhoud en het repareren van fietsen. Wij zijn werkzaam in een radius van 50 kilometer rond Deinze. Als gedreven fietser kent de eigenaar, de heer van den Broeke, alle aspecten van veel soorten fietsen. VDB Bikes is erkend dealer van het fietsmerk Trek, wat geproduceerd wordt in Eindhoven in Nederland. Dit merk kenmerkt zich door prima kwaliteit. VDB levert van dit vooraanstaande merk racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen

De fietsenbranche is voortdurend in beweging. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Om deze ontwikkelingen te kunnen blijven volgen volgt VDB Bikes zoveel mogelijk workshops op het eigen vakgebied. Door een kennis die op peil is kunnen wij een prima service verlenen. Ook bent u hierdoor verzekerd van een goede kwaliteit. Omdat wij gebruikmaken van eigentijdse materialen en gereedschappen kunnen wij u een optimale dienstverlening en nazorg bieden.

Door een ervaring van tien jaar is VDB Bikes volledig meegegaan in de ontwikkelingen aan de fiets. Niet alleen zijn de fietsen in de loop der tijd aanzienlijk lichter geworden, maar zijn ook veel steviger geworden. Ook kwamen er steeds meer types fietsen op de markt, helemaal afgestemd op het gebruiksdoel. Ook werden de fietsen uitgerust met nieuwe technische voorzieningen.

Een absoluut toppunt was de komst van de elektrische fiets. Hierdoor kwam een fiets op de markt, die de eigenaar meer comfort bood dan een conventionele fiets. De eigenaar kon eindelijk de tegenwind met gemak aan. De komst van de elektrische fiets vroeg om nieuwe kennis van de fietsspecialist. VDB Bikes heeft de benodigde kennis om uw elektrische fiets in de regio Deinze te onderhouden en te repareren. Ook kunnen wij u adviseren over welke nieuwe fiets het best aansluit bij uw wensen.

VDB Bikes heeft een samenwerking met de racing mecaniciens van de profrenners in het team van Trek Factory Racing. Wij voeren voor hen de montage van de racefietsen uit. Door de kennis die wij hiermee opdoen kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Nazicht fiets en verhelpen gebreken

Om een storingvrij functioneren van uw fiets te bereiken is een regelmatig onderhoud belangrijk. Om u extra service te bieden kunnen wij in een radius van ongeveer 15 kilometer rond Deinze uw fiets ophalen en na het onderhoud of de reparatie weer terugbrengen. Wij zorgen dat uw fiets binnen een week wordt gerepareerd. U krijgt gedurende deze tijd een fiets in bruikleen mee.

Als u onze showroom bezoekt voor een reparatie aan uw fiets, dan kan in vele gevallen deze reparatie direct uitgevoerd worden. Wilt u eens kennismaken met het comfort van een elektrische fiets, dan kunt u deze bij ons huren. Hiermee kunt u zich overtuigen van het genot van het ongevoelig zijn voor tegenwind. De fietsen zijn goed onderhouden, wij sturen u altijd veilig op weg.

Fiets benodigdheden

Alle benodigdheden voor het compleet maken van uw fietsplezier vindt u in onze showroom.